Бутерброди - найбільш поширений вид закуски. Для їх приготування використовують житній або пшеничний хліб, булочки, листкове тісто, сухе печиво, м'ясну і рибну гастрономію, кулінарні вироби, сири, сиркові маси, повидло, джем, яйця, масло і масляні суміші, соуси, овочі, фрукти та інші продукти так.
1. Уважно розгляньте банк-даних.
2. Проаналізуйте зразки та використовуючи метод фантазування, намалюйте майбутній незвичний (фантастичний) бутерброд.
3. Складіть перелік продуктів для приготування бутерброда.
4. Складіть перелік інструментів та пристосувань для приготування бутерброда (не забувайте про фартушки, косинки, дощечки, одноразовий посуд).
5. Складіть свій раціон харчування за понеділок, вівторок та середу, використовуючи план, отриманий на уроці.
Немає коментарів:
Дописати коментар